Speciaal voor lezers van Vijftig+ Magazine: rondleidingen natuurbegraven in Het Nationale Park De Hoge Veluwe

Speciaal voor lezers van Vijftig+ Magazine: rondleidingen natuurbegraven in Het Nationale Park De Hoge Veluwe

Rondleidingen in Het Nationale Park De Hoge Veluwe

Natuurwens organiseert speciaal voor lezers van Vijftig+ Magazine bijzondere rondleidingen in Het Nationale Park De Hoge Veluwe. Wij verzamelen bij het Park, waarna wij met onze bosbeheerder het Park ingaan. Wij bezoeken vervolgens enkele gebieden waar het begraven van uw urn mogelijk is. Al wandelend laat onze bosbeheerder u de gebieden zien en vertelt hij u alles over de natuur en over Natuurwens. Het tempo is gemoedelijk. Gemiddeld neemt de rondleiding 1,5 uur in beslag.

Na afloop van de wandeling is er onder het genot van koffie met gebak de gelegenheid om na te praten en vragen te stellen.

Indien u slecht ter been bent, is ook een aangepaste rondleiding mogelijk. Neem contact met ons op en wij bespreken met u de mogelijkheden.

Gratis toegang Museonder

U kunt de rest van de dag gebruiken om zelf het Park verder te verkennen. U heeft bovendien gratis toegang tot het Museonder, het eerste ondergrondse museum ter wereld. Het Museonder geeft een verrassend beeld van alles wat er onder het aardoppervlak leeft en wat er vroeger geleefd heeft.

Datum rondleidingen lezers Vijftig+ Magazine

  • Zondag 26 juni, 14.00 uur
  • Zondag 10 juli, 14.00 uur

 

Indien u op bovenstaande data verhinderd bent, dan kunt u zich ook inschrijven voor een van onze reguliere groepswandelingen. Klik hier voor de data.

Aan de rondleiding zijn geen kosten verbonden. Zowel de toegang tot het Park, de rondleiding, koffie, gebak en bezoek Museonder zijn volledig gratis.

Liever een individuele wandeling?

Heeft u de voorkeur voor een individuele rondleiding? Ook dat kan. Wij plannen graag een afspraak met u in op het moment dat het u uitkomt.

Zo kunt u zich inschrijven

U kunt zich inschrijven voor een van de rondleidingen via onderstaand formulier. U kunt ook bellen of een email sturen:

  • Telefoon: 085 – 48 69 300
  • E-mail:  info@natuurwens.nl

Inschrijven rondleiding

Aanhef
Kies de datum voor uw rondleiding