Urnengedenkpark
Sint Willibrordsabdij

Natuurwens biedt de mogelijkheid om urnen te begraven in de abdijbossen van de Sint Willibrordsabdij nabij Doetinchem. Het is de sfeer die deze plek zo bijzonder maakt. Stoere eiken, majestueuze beuken en zacht wuivende varens ademen harmonie en serene rust. Een vredige kalmte die wordt versterkt door de Sint Willibrordsabdij, een kloostergemeenschap waar Benedictijner monniken leven en werken. Het bijzondere van deze locatie is dat uw urn wordt begraven in gewijde grond.

“Het mooie bos met uitzicht op de abdij geeft een gevoel van geborgenheid”

Het leven verdwijnt niet
in het niets...

– Abt Kloostergemeenschap –

In 2014 hebben wij ervoor gekozen om nabestaanden de gelegenheid te geven om op het landgoed van de abdij een urn te begraven. Een bijzondere vorm van gastvrijheid die aansluit bij de traditie van onze kloostergemeenschap, waarin leven en dood onlosmakelijk verbonden zijn. Het leven verdwijnt niet in het niets, de mens wordt opgenomen in een natuurlijk en spiritueel geheel en keert door de ingegraven urn terug in de kringloop van de natuur.” 

 

in het niets...">

Mogelijkheden
en kosten

U heeft altijd de vrije keuze bij het uitzoeken van uw plek en wij houden een ruime afstand aan tussen twee plekken. Vanwege de uitgestrektheid van onze natuurgebieden, betekent dit in de praktijk een bijna onbeperkte keuze.

U kunt kiezen voor een enkel urnengraf, een dubbel urnengraf of een familieboom. Heeft u speciale wensen? Laat het ons weten, wij doen ons best hier invulling aan te geven.

 

en kosten">

Enkel urnengraf

U kunt kiezen voor een plek voor één urn, waarbij een ruime afstand tot de naastgelegen plek wordt gegarandeerd.

Kosten

Dubbel urnengraf

U kunt ook kiezen voor meerdere plekken, zoals een dubbele plek met twee urnen naast elkaar. In dit geval wordt een nog ruimere afstand tot naastgelegen plekken aangehouden.

Kosten

Familieboom

Wilt u de urnen van meerdere generaties bij elkaar begraven? U kunt dan een eigen familieboom uitzoeken, waar u op een ruim oppervlakte rondom de boom een aantal plekken reserveert.

Kosten

Praktische informatie Urnengedenkpark Sint Willibrordsabdij

De Sint Willibrordsabdij is via de A12 en de A18 gemakkelijk te bereiken vanuit Utrecht en Arnhem. Let op: de laatste honderden meters rijdt u over een goed onderhouden, maar onverharde weg. De ingang van het Urnengedenkpark ligt links van de weg, ca. 100 meter voordat u de parkeerplaats van de abdij bereikt.

De bossen zijn vrij toegankelijk van zonsopgang
tot zonsondergang. De kerk van de abdij is de gehele dag geopend.

Adres

Sint Willibrordsabdij

Abdijlaan 1
7004 JL Doetinchem