Waarom kiezen voor Natuurwens?

Onze zes beloftes

Het kiezen van een laatste rustplaats is een belangrijke beslissing. Niet alleen voor u, maar ook voor uw naasten. Het is fijn als u weet dat alles geregeld is, volgens uw wensen. Onze belofte aan u is dat wij uw wensen eeuwigdurend respecteren.

De mooiste natuur

Natuurwens heeft haar natuurgebieden met zorg geselecteerd. Dat betekent ongerepte natuur met weinig of geen storende elementen, zoals geluidsoverlast, hekken of gebouwen.

Vrije keuze en ruimte

U kiest zelf uw plek, in de vrije natuur. Omdat onze natuurgebieden zo divers en uitgestrekt zijn, ligt uw plek altijd op ruime afstand van een andere plek. Zo kunt u echt het plekje en de privacy kiezen waar u zich goed bij voelt.

Echt voor altijd

Als u een plek reserveert bij Natuurwens, dan heeft u een eeuwigdurend recht voor die plek. Dat recht hoeft door uw nabestaanden dus nooit verlengd te worden. Ruimen is uitgesloten. Het grafrecht is voor altijd beschermd.

Geen zorgen voor nabestaanden

Alle financiële verplichtingen zijn vooraf voldaan. Er zijn voor uw nabestaanden in de toekomst geen kosten voor het verlengen van het grafrecht of voor onderhoud. Het natuurgebied wordt verzorgd door onze bosbeheerders. Een fijn en geruststellend idee!

Zorg voor natuur
en milieu

Bij Natuurwens staat de natuur op één. Namens u steunen wij het bosbeheer van onze natuurgebieden financieel. Een keuze voor Natuurwens is daardoor ook een keuze voor instandhouding van de natuur. En om de natuur zo natuurlijk mogelijk te houden, wordt uw plek alleen gemarkeerd met een veldkei.

Uw plek makkelijk
te vinden

Als uw nabestaanden de plek waar de urn is begraven willen bezoeken, dan kan met een plattegrond of met de mobiele telefoon met behulp van de coördinaten naar de locatie worden genavigeerd. Uiteraard kan het Serviceteam van Natuurwens uw nabestaanden hierbij ondersteunen.

Wat een fijn gevoel dat alles nu geregeld is!

“Bij de keuze voor Natuurwens ging het bij ons niet alleen om de plek zelf, maar vooral ook om het feit dat onze kinderen  worden ontzorgd. Wij wilden de kinderen niet ‘opzadelen’ met lastige keuzes, zoals over verlenging van het grafrecht en de kosten die daarbij komen kijken. Ook snappen wij dat de kinderen druk zijn en we wilden ze niet de zorg van het moeten onderhouden van het graf opleggen. Natuurwens neemt al deze zorgen weg en dat vinden wij een heel geruststellend idee.”

Wat een fijn gevoel dat alles nu geregeld is!