Kosten natuurbegraven

U heeft de keuze uit een enkel urnengraf, een dubbel urnengraf (voor twee urnen) of een familieboom. Wat u ook kiest, u heeft de vrije keuze wat betreft uw plek in het natuurgebied. Er wordt een zeer ruime afstand aangehouden tot de naastgelegen plek. En... het grafrecht is eeuwigdurend, zodat uw nabestaanden volledig worden ontzorgd.

Enkel urnengraf: €3.000

U verkrijgt het eeuwigdurend grafrecht voor één urn. U heeft voor uw plek de vrije keuze en er wordt een ruime afstand tot de naastgelegen plek gegarandeerd.

Dubbel urnengraf: €5.400

U verkrijgt het eeuwigdurend grafrecht voor twee urnen. U heeft een vrije keuze voor de twee plekken. Dit kan naast elkaar zijn, of op twee afzonderlijke plekken. Steeds is er een ruime afstand tot de naastgelegen plekken.

Familieboom: op aanvraag

U verkrijgt het grafrecht voor meerdere plekken in een ruime cirkel rondom uw eigen familieboom. Het tarief hangt af van het gewenste aantal plekken en de gekozen boom.

De kosten zijn inclusief:

  • Eeuwigdurend grafrecht, incl. Verklaring Grondeigenaar
  • Éénmalige bijdrage aan eeuwigdurend beheer en onderhoud van het natuurgebied
  • De urn en een veldkei als natuureigen grafmarkering
  • Administratiekosten

Kosten urnbegrafenis

De enige bijkomende kosten zijn de kosten voor de eenvoudige ceremonie van het begraven van de urn in het natuurgebied. Deze kosten bedragen €300 per urn en kunnen indien u wenst ook later worden voldaan.

Betaling in termijnen

Heeft u een voorkeur voor betaling in termijnen? Dat kan. In overleg maken wij graag een voorstel ‘op maat’.