U kunt zich nu inschrijven voor onze rondleidingen

U kunt zich nu inschrijven voor onze rondleidingen

Maak kennis met Natuurwens tijdens onze rondleidingen

Graag laten wij u kennismaken met Natuurwens. Dit kan tijdens een van onze rondleidingen. Wij vertellen u dan alles over Natuurwens en laten u zien waar het begraven van uw urn mogelijk is. Neemt u contact met ons op, wij plannen dan een rondleiding met u in op het moment dat het u uitkomt. In Het Nationale Park De Hoge Veluwe zijn er ook groepsrondleidingen, meestal in het weekend. U gaat dan in klein groepsverband met onze gastheer/vrouw op pad.

Groepsrondleidingen Het Nationale Park De Hoge Veluwe

In de maanden november en december vinden er elke zaterdag en zondag groepsrondleidingen plaats. U kunt zich voor deze rondleidingen inschrijven door het aanmeldingsformulier in te vullen. U kunt ook bellen naar 085 – 48 69 300 of een email sturen naar info@natuurwens.nl.

Individuele rondleidingen in onze natuurgebieden

Liever een individuele rondleiding met een van onze gastheren/vrouwen? Neemt u contact met ons op. Wij plannen dan een rondleiding met u in op het moment dat het u uitkomt.

Slecht ter been? Wij organiseren graag een aangepaste rondleiding voor u

Bent u slecht ter been of heeft u aangepast vervoer? Wij organiseren graag een aangepaste rondleiding voor u, zodat u ook de verschillende natuurgebieden kunt bezoeken waar het begraven van uw urn mogelijk is.