Landgoed Westerflier

Landgoed Westerflier is een particulier landgoed met een wisselend landschap. Bossen worden afgewisseld door licht glooiende weilanden en het stroomgebied van het riviertje de Regge. Natuurwens biedt u de mogelijkheid uw urn te begraven in het oude loofbos, waar een in ere herstelde laan tussen indrukwekkende eiken en beuken slingert. Een deel van de bomen is geplant op langwerpige ophogingen in het bos, zogenaamde rabatten. Steeds is er een royale doorkijk op het cultuurland met als blikvanger uitspanning ‘de Viersprong’.

“Wat hebben wij hier veel gewandeld! Nu wij hier ook kunnen gedenken, voelt het nóg meer als ‘ons’ landgoed.”

Mogelijkheden
en kosten

U heeft altijd de vrije keuze bij het uitzoeken van uw plek en wij houden een ruime afstand aan tussen twee plekken. Vanwege de uitgestrektheid van onze natuurgebieden, betekent dit in de praktijk een bijna onbeperkte keuze.

U kunt kiezen voor een enkel urnengraf, een dubbel urnengraf of een familieboom. Heeft u speciale wensen? Laat het ons weten, wij doen ons best hier invulling aan te geven.

en kosten">

Enkel urnengraf

U kunt kiezen voor een plek voor één urn, waarbij een ruime afstand tot de naastgelegen plek wordt gegarandeerd.

Kosten

Dubbel urnengraf

U kunt ook kiezen voor meerdere plekken, zoals een dubbele plek met twee urnen naast elkaar. In dit geval wordt een nog ruimere afstand tot naastgelegen plekken aangehouden.

Kosten

Familieboom

Wilt u de urnen van meerdere generaties bij elkaar begraven? U kunt dan een eigen familieboom uitzoeken, waar u op een ruim oppervlakte rondom de boom een aantal plekken reserveert.

Kosten

Praktische informatie Landgoed Westerflier – Diepenheim

De ingang van het natuurgebied van Landgoed Westerflier waar Natuurwens u de mogelijkheid biedt uw urn te begraven, ligt direct achter café-restaurant De Viersprong. U kunt parkeren bij De Viersprong en van daaruit het bos inwandelen.

Het bos is vrij toegankelijk van zonsopgang tot zonsondergang.

Adres

Landgoed Westerflier (ingang De Viersprong)

Lochemseweg 1 (N346)

7475 PA Markelo