XXX

Onze natuurgebieden

Bij Natuurwens heeft u de keuze uit de mooiste natuurgebieden. Uniek is de mogelijkheid uw urn te begraven in de ongerepte natuur van Het Nationale Park De Hoge Veluwe, het oudste en mooiste natuurgebied van Nederland. U kunt ook kiezen voor de statige bossen van Landgoed Westerflier bij Diepenheim (Overijssel) of de gewijde grond van de Sint Willibrordsabdij bij Doetinchem (Gelderland). Allemaal bijzondere plekken in de échte vrije natuur. Er is vrijwel zeker een plekje dat helemaal bij u past.

Het Nationale Park
De Hoge Veluwe

In het Park zijn vier gebieden geselecteerd waar uw urn kan worden begraven in de vrije natuur. Elk van de vier gebieden heeft zijn eigen karakter qua natuur, sfeer en uitstraling. Natuurbegraven voor de échte natuurliefhebber!

Het Nationale Park De Hoge Veluwe
De Hoge Veluwe">

Sint Willibrordsabdij - Doetinchem

In de bossen met uitzicht op de abdij is er de unieke mogelijkheid om uw urn te begraven in de gewijde grond van Urnengedenkpark Sint Willibrordsabdij bij Doetinchem (Gelderland). Natuurbegraven is hier mogelijk voor elke gezindte of levensovertuiging.

Sint Willibrordsabdij te Doetinchem
Sint Willibrordsabdij - Doetinchem

Landgoed Westerflier - Diepenheim

Dit landgoed is onderdeel van een kring van zes fraaie landgoederen rondom het bijzondere plaatsje Diepenheim (Overijssel). Het landgoed kenmerkt zich door rust en klasse en biedt een bijzonder decor voor het natuurbegraven van uw urn.

Landgoed Westerflier te Diepenheim
Landgoed Westerflier - Diepenheim

"Door de ongerepte natuur voelt dit écht als natuurbegraven"

Mogelijkheden
en tarieven

U heeft altijd de vrije keuze bij het uitzoeken van uw plek en wij houden een ruime afstand aan tussen twee plekken. Vanwege de uitgestrektheid van onze natuurgebieden, betekent dit in de praktijk een bijna onbeperkte keuze.

U kunt kiezen voor een enkel urnengraf, een dubbel urnengraf of een familieboom. Heeft u speciale wensen? Laat het ons weten, wij doen ons best hier invulling aan te geven.

en tarieven">

Enkel urnengraf

U kunt kiezen voor een plek voor één urn, waarbij een ruime afstand tot de naastgelegen plek wordt gegarandeerd.

Kosten

Dubbel urnengraf

U kunt ook kiezen voor meerdere plekken, zoals een dubbele plek met twee urnen naast elkaar. In dit geval wordt een nog ruimere afstand tot naastgelegen plekken aangehouden.

Kosten

Familieboom

Wilt u de urnen van meerdere generaties bij elkaar begraven? U kunt dan een eigen familieboom uitzoeken, waar u op een ruim oppervlakte rondom de boom een aantal plekken reserveert.

Kosten