Voor lezers van MAX: rondleidingen natuurbegraven in Het Nationale Park De Hoge Veluwe

Voor lezers van MAX: rondleidingen natuurbegraven in Het Nationale Park De Hoge Veluwe

Rondleidingen in Het Nationale Park De Hoge Veluwe

Voor lezers van MAX magazine organiseert Natuurwens een aantal bijzondere rondleidingen in Het Nationale Park De Hoge Veluwe. Wij verzamelen bij het Park, waarna wij met onze bosbeheerder het Park ingaan. Wij bezoeken vervolgens enkele gebieden waar het begraven van uw urn mogelijk is. Al wandelend laat onze bosbeheerder u de gebieden zien en vertelt hij u alles over de natuur en over Natuurwens. Het tempo is gemoedelijk. Gemiddeld neemt de rondleiding 1,5 uur in beslag.

Na afloop van de wandeling is er onder het genot van koffie met gebak de gelegenheid om na te praten en vragen te stellen.

Indien u slecht ter been bent, is ook een aangepaste rondleiding mogelijk. Neem contact met ons op en wij bespreken met u de mogelijkheden.

Data rondleidingen lezers MAX magazine

In oktober en november zijn elke zaterdag en zondag om 10.30 uur en 14.00 uur rondleidingen voor lezers van MAX Magazine. Bent u verhinderd of wilt u liever doordeweeks? Neem dan contact met ons op.

Liever een individuele wandeling?

Heeft u de voorkeur voor een individuele rondleiding? Ook dat kan. Wij plannen graag een afspraak met u in op het moment dat het u uitkomt.

Gratis toegang Museonder

U kunt de rest van de dag gebruiken om zelf het Park verder te verkennen. U heeft bovendien gratis toegang tot het Museonder, het eerste ondergrondse museum ter wereld. Het Museonder geeft een verrassend beeld van alles wat er onder het aardoppervlak leeft en wat er vroeger geleefd heeft.

Aan de rondleiding zijn geen kosten verbonden. Zowel de toegang tot het Park, de rondleiding, koffie, gebak en bezoek Museonder zijn volledig gratis.

Zo kunt u zich inschrijven

U kunt zich inschrijven voor een van de rondleidingen via onderstaand formulier. U kunt ook bellen of een email sturen:

  • Telefoon: 085 – 48 69 300
  • E-mail:  info@natuurwens.nl

Inschrijven rondleiding

Rondleiding